MxM DISCOVERY

Welkom in de wereld van de video brochures. De ideale combinatie van print, audio én video. Doeltreffend, onderscheidend maar bovenal het visitekaartje van je bedrijf!

Video brochures zijn echte producten van deze tijd. Zij wijken volledig af van de klassieke brochures, want zij zijn een combinatie van print, beeld en klank. Verschillende bekende bedrijven gebruiken al video brochures, want het is een prima manier om op te vallen tussen alle concurrentie.

Een remedie tegen de ‘overdosis’ aan informatie? Communiceer de essentie op een visuele manier!

Combineer print met beeld en geluid! Als de video brochure wordt geopend begint uw video te spelen! En door het toevoegen van buttons kunnen zelfs verschillende video’s worden bekeken. De video brochure is voorzien van een oplaadbare batterij en kan dmv een USB kabel via uw computer worden opgeladen. Uw bedrijfsvideo krijgt met de video brochure veel meer impact!

De voornaamste reden waarom video’s tegenwoordig massaal bekeken worden, heeft te maken met onze veranderende gedragspatronen. We worden dagelijks geconfronteerd met een tsunami van informatie, die in alle vormen op ons afkomt.

Uw doelpubliek smeekt om efficiënte en impactvolle communicatiemiddelen. De informatie die in korte en visuele boodschappen wordt overbracht, blijft altijd de meest doeltreffende. Zo zal men een topic 3 tot 4 keer beter onthouden wanneer het in een video wordt voorgesteld. En ‘visuals’ worden 60.000 keer sneller verwerkt door de hersenen!

De toepassingen van de video brochure zijn quasi ongelimiteerd:

Voorstelling van uw onderneming/organisatie
Luxe-uitnodigingen
Public relations
Direct marketing
Lancering van een nieuw product
Perspresentaties
Speciale aanbiedingen
Instructie/gebruiksvideo
Beurzen
VIP/relatiegeschenk
Speciale evenementen
Trainingen

“Seeing comes before words. The child looks and recognizes before it can speak.” Het zijn de woorden van marketing expert John Berger. Het visuele zit ingebakken in de mens. Houd daar in uw communicatiecampagnes zeker rekening mee. Een van uw mogelijkheden is de videobrochure.

Onze video brochures kunnen in bijna elk formaat geleverd worden. Ze bestaan uit een LCD videoscherm, een luidspreker en een kartonnen boekomslag in vierkleurendruk (offset). Die verpakking kan aangepast worden aan de bijzondere wensen van de klant. De producten zijn verkrijgbaar met verschillende schermformaten, van 2,4 tot 13 inch. Ze zijn standaard uitgerust met 128 MB flash geheugen (256 MB tot 8 GB als optie) en een oplaadbare batterij die ongeveer anderhalf uur meegaat. Er kan van 10 tot 20 minuten film op gezet worden, afhankelijk van het model en de geheugencapaciteit. Sommige modellen kunnen voorzien worden van een touchscreen. De MxM Discovery 2,4 inch kan zelfs gebruikt worden als business card.

De videobrochures worden geleverd met een USB-kabel die toelaat videofilms te plaatsen of te vervangen en de batterij op te laden. De mogelijkheid bestaat om meerdere films achter elkaar weer te geven. Een van de grootste troeven van video brochures is de impact. Stelt u voor: u opent een normaal ogende brochure en ziet meteen een video tot leven komen. Doorgaans vergezeld van pittige muziek. De ervaring leert dat hier een echt ‘wow’-effect ontstaat. En de kans is uitermate klein dat de video brochure in de prullenmand belandt, wat wel eens kan gebeuren met een gedrukte brochure.

Veelgestelde vragen:

 1. Kan ik om het even welk videoformaat uploaden?

  JA. De meest courante formaten zijn AVI, MP4, RMVB, MOV enz. Maar video’s voor het kleine 2.4 inch scherm (visitekaartje) vereisen een AVI-formaat.

 2. Kan ik de video zelf uploaden?

  JA. U kunt probleemloos zelf de video uploaden.

 3. Kan ik later een andere video uploaden?

  JA. Wanneer u een nieuwe boodschap wilt brengen, dan kunt u altijd een nieuwe video uploaden.

 4. Is de levering inbegrepen in de prijs?

  JA. Het transport en de levering is inbegrepen.

 5. Kan ik mijn eigen formaat en design bepalen?

  JA. Dat is perfect mogelijk.

 1. Hoe bezorg ik het artwork?

  Wij vragen een artwork dat volledig klaar is voor druk, in pdf-formaat.

 2. Wat is de leveringstermijn?

  De gemiddelde leveringstermijn bedraagt 5 weken, maar is afhankelijk van de bestelde hoeveelheid.

 3. Wat is de minimale hoeveelheid brochures die ik kan bestellen?

  De kleinste hoeveelheid is 25 eenheden.

 4. Zijn ook grote oplages mogelijk, zoals bijvoorbeeld 5.000 of meer?

  JA. En de prijzen per brochure zullen navenant dalen.