e-Learning

Wij zijn expert op het gebied van LMS (Moodle-techniek) en kunnen optimaal helpen om de e-learning modules bereikbaar te maken voor iedereen.

Moodle is een open source platform. Dat betekent dat het systeem gratis kan gebruikt worden. Daardoor is het heel aantrekkelijk. Het is echter niet eenvoudig om zelf een geschikt leersysteem te bouwen wanneer u geen kennis hebt van Moodle. Er zijn talloze plug-ins beschikbaar en de moodle community zorgt telkens voor nieuwe mogelijkheden. Wilt u gaan werken met Moodle? Maak dan gebruik van een consultant. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn en samen gaan wij aan de slag om de juiste functionaliteiten te kiezen. Zo maakt u een werksysteem op maat.

In functie van uw wensen en budget verzorgt ons team al uw projecten, van A tot Z. Een perfecte combinatie van verschillende projecten verzekert een uitstekend resultaat. Ons team maakt een professioneel plan op maat en wij kunnen daarbij een scherpe prijs garanderen. De projecten kunnen gedeeltelijk bij de klant of volledig bij ons worden uitgevoerd. Met deze aanpak onderscheiden wij ons dan ook meteen van de concurrentie.

E-Smufp zet een breed aanbod voor e-learning in de markt: van eenvoudige introductieprogramma’s over sales- en producttrainingen tot volledige leercampagnes. Twee zaken staan voorop: onze focus op de leerervaring van de cursist én de betrokkenheid van de klant bij de ontwikkeling van zijn cursus.

E-Smufp is in staat om u te helpen de volledige techniek die u nodig heeft bij het realiseren van een goede e-learning of blended learning module te realiseren. Daarnaast hebben wij veel ervaring met aangepaste rapportages, met het inzetten van commerce om zo e-learning verkoopbaar te maken, en met koppelingen met allerlei systemen.

Wij zijn dé specialist in het maken van Moodle oplossingen! Wij willen e-learning bereikbaar maken met Moodle, want dat is onze missie. Wij houden ons elke dagelijks bezig met dit krachtige open source leermanagement en richten ons, samen met onze klanten, op hun wensen en behoeften.

Het belang van goede Moodle hosting

Moodle hosting kan eenvoudig door iedere hosting provider gerealiseerd worden, dus de vraag is vaak waarom er voor een professionele organisatie als E-Smufp gekozen moet worden. Lees meer